Console Gamez Just because we love games

November 2, 2012

Mad World

Filed under: Reviews,Wii,Wii Only,Wii Reviews — Tags: , , , , — consolegamez @ 11:25 am

Πάρτε το αλυσοπρίονό σας (!) σφίξτε τις γροθιές σας και ξεκινήστε με τον Jack στον τρελό κόσμο (Mad Word) της Sega ατελείωτο ξύλο σε περιβάλλον ασπρόμαυρου κόμικ.

Με την χρήση των τριών χρωμάτων – κόκκινου, μαύρου, άσπρου – που θυμίζει απίστευτα τα κόμικ του Frank Miller, το παιχνίδι της Sega εντυπωσίασε για την καινοτομία του ως προς το γραφικό του περιβάλλον και τον σχεδιασμό του.

Το Mad World είναι καθαρό Beat ’em Up παλατφόρμας παιχνίδι.

Το σενάριο είναι απλό. Ως Jack, θα πρέπει να εξολοθρεύσετε με όποιο μέσο όποιον εμφανίζεται μπροστά σας. Έχετε στην διάθεσή σας το μοναδικό ενσωματωμένο στο δεξί χέρι αλυσοπρίονο και τις leathal γροθιές σας.

Το GPS είναι απαραίτητο αξεσουάρ για να πλοηγηθείτε.

Τα ενδιαφέροντα του Jack περιέχουν το κάπνισμα πούρων, το αλκοόλ, τα ωμά κρεμμύδια και οι γυναίκες.

Το αλυσοπρίονο δεν είναι το μόνο όπλο στην διάθεση αυτού του αντί-ήρωα. Τα αντικείμενα στις διάφορες πίστες παρέχουν ενδιαφέρουσες χρήσεις για την εξολόθρευση των εχθρών, όπως τα παλούκια (!), πινακίδες δρόμων και άλλα.

Ο κόσμος του Mad Word είναι διαδραστικός. Στην ουσία όλα τα αντικείμενα που περιέχονται στον κόσμο μπορούν έμμεσα ή άμεσα να χρησιμοποιηθούν. Έτσι ο Jack μπορεί να προσγειώσει έναν εχθρό του σε κάποιο μακρινό παράθυρο ή κάποια βιτρίνα.

Κατά τη διάρκεια των μαχών, οι γροθιές του Jack παράγουν “οπτικούς” ήχους που θυμίζουν τις τηλεοπτικές σειρές Batman του ’60.

Το multiplayer μέρος του παιχνιδιού θυμίζει, ως προς το gameplay, αρκετά τον πανάρχαιο τίτλο του Quake.

Ανταγωνιστικά θα πρέπει να εξολοθρεύσετε τον αντίπαλό σας μέσα από τον τρελό κόσμο του Mad World αφού πρώτα τον ανακαλύψετε.

Ο χειρισμός του Jack στην κονσόλα Wii είναι σχετικά καλός. Δυστυχώς όμως, πολλές είναι οι φορές που δεν επιτυγχάνεται το απόλυτο compo και η επανάληψή των κινήσεων αρχίζουν να εξουθενώνουν τον παίχτη εφόσον οφείλει να χρησιμοποιήσει με σθένος το Wii Remote και το Nunchuk.

Μην ξεχνάμε, Wii είναι αυτό και η συνεχής χρήση του κουράζει τον χρήστη.

Η Sega κυκλοφόρησε έναν πολύ καλό τίτλο για την κονσόλα της Nintendo και ευχόμαστε για την παραγωγή περισσότερων ποιοτικών παιχνιδιών από την εταιρία (αφού πάψει να εκδίδει παιχνίδια με τον Sonic).

 

Εικόνες/Wallpaper

 

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress