Console Gamez Just because we love games

November 2, 2012

Ninja Gaiden II

Filed under: Reviews,XBOX,XBOX Only,XBOX Reviews — Tags: , , , , — consolegamez @ 12:13 pm

Η συνέχεια του της θρυλικής σειράς Ninja Gaiden έκανε το ντεμπούτο της αποκλειστικά για την κονσόλα XBOX 360.

Η Team Ninja, η εταιρία σχεδιασμού των παιχνιδιών της σειράς Dead or Alive και Dead or Alive Xtream Beach Volley Ball, κατασκεύασε το μοναδικό παιχνίδι δράσης και μαχών με την μεγαλύτερη γκάμα επιθέσεων με όπλα από οποιοδήποτε άλλο τίτλο της αγοράς.

Δύο χρόνια διήρκεσε ο σχεδιασμός του παιχνιδιού. Το αισθητικό αποτέλεσμα δεν ενθουσιάζει, τα γραφικά είναι φτωχά και μονότονα.

Το παιχνίδι όμως αποζημιώνει τον παίχτη παρέχοντας από μεγάλες δόσεις δράσης και πολλών και διαφορετικών εχθρών και bosses.

Χαρακτηρίζεται ως ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια του είδους.

Η ιδιαιτερότητά του είναι πως παρέχει την γρηγορότερη και δυνατότερη μηχανή 3D μάχης που έχει δημιουργηθεί ποτέ σε παιχνίδι του είδους του.

Απαιττείται από τον χρήστη γρήγορη ανταπόκριση της επίθεσης του Ninja ώστε να επιτευχθεί μία από τις πολύπλοκες λίστες επιθέσεων (compos).

Υπάρχει πληθώρα τρόπων εξολόθρευσης των εχθρών σε συνδυασμό με την μεγάλη συλλογή όπλων που παρέχονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον παίχτη.

Το στιλ μαχών και οι κινήσεις του Ninja θεωρούνται εξαιρετικά ρεαλιστικές και γρήγορες ως προς την ανταπόκρισή τους χαρακτηρίζοντας τον τίτλο τεχνολογικά καινοτόμο.

Εικόνες

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress