Console Gamez Just because we love games

November 3, 2012

Star Wars: The Force Unleashed

Η δύναμη – the Force – είναι ισχυρή στον πρωταγωνιστή διότι πολύ απλά είναι Sith και το δεξί χέρι του Vader – θανατηφόρος συνδυασμός.

Ο Galen Marek, ή αλλιώς Starkiller (όνομα και πράγμα), έχει μυστικές εντολές από τον Vader να εξολοθρεύσει τους εναπομείναντες ζωντανούς Jedi μετά από τους Πολέμους των Κλώνων.

Με συνεπιβάτες το ανδροειδές Proxy και την πιλότο Juno Eclipse, ο Galen ταξιδεύει στους φανταστικούς πλανήτες του George Lucas και αντιμετωπίζει θανάσιμα Rancor και Clone Troopers.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Galen και οι σύντροφοί του αρχίζουν να αποκτούν εσωτερικές ηθικές συγκρούσεις αμφισβητώντας την σκοτεινή μεριά της Δύναμης.

Σαν παιδιά φαντασιωνόμασταν τη στιγμή που θα μπορούσαμε να κρατήσουμε ένα φωτόσπαθο και να παίξουμε τους Jedi σε μία Star Warική περιπέτεια μου μυαλού μας.

Ο συνδυασμός Lucas Arts και Nintendo πραγματοποίησε το όνειρο των πολεμοαστρικών fans παρέχοντας αντί για φωτόσπαθο το Wii Remote το οποίο με την κάθε κίνηση παράγει και τον αντίστοιχο ήχο του σπαθιού!

Το Nunchuck χρησιμοποιείται για το απαραίτητο “jedi-push/swish”, την μετακίνηση στο χώρο με το joystick και το μαγικό κουμπί “z” που παράγει κεραυνούς ala Palpatine.

Το παιχνίδι είναι υβριδικό.

Πέρα από την καταιγιστική δράση – η οποία είναι η υπέρτατη ευτυχία όλων των Star Wars fans – το παιχνίδι παρέχει την δυνατότητα αναβάθμισης του πρωταγωνιστή από τον παίχτη προσθέτοντας σε μικρή δόση στοιχεία RPG.

Έτσι ο Galen μπορεί να μάθει να παράγει ισχυρότερους κεραυνούς, ή να χρησιμοποιεί την Δύναμη για μεγαλύτερα αντικείμενα/εχθρούς, ή να μάθει καινούρια κόλπα με το φωτόσπαθό του.

Προτείνουμε στους χρήστες της κονσόλας Wii μαζί με το παιχνίδι να αποκτήσουν και το πρόσθετο φωτόσπαθο που πωλείται χωριστά στα καταστήματα για ολοκληρωμένη gaming απόλαυση!

 

Εικόνες

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress