Console Gamez Just because we love games

November 6, 2012

Kinect Adventures!

Filed under: Kinect,Reviews,XBOX Only,XBOX Reviews — Tags: , , , — consolegamez @ 8:22 am

Με το που αγοράσετε το Kinect παίρνετε δωράκι το απίθανο Kinect Adventures!

Ατελείωτη διασκέδαση – τρόπος του λέγειν ατελείωτη μιας και μετά από μερικά λεπτά παιχνιδιού τα φτύνεις – παίζοντας ή μόνος/η ή συνεργατικά μία σειρά mini παιχνιδιών.

Με το River Push που στην ουσία είναι μία εξόρμηση με φουσκωτό σε ποτάμι, κατευθύνετε το φουσκωτό με κινήσεις δεξιά ή αριστερά, πηδάτε για να πιάσετε τα χρυσά νομίσματα και παίρνετε πόζες για την φωτογραφία που σας τραβάει το Kinect καθώς ζορίζεστε στο χοροπήδημα.

Στο Space Pop αιωρήστε σε έναν εικονικό χώρο και προχωρώντας μπροστά – πίσω -δεξιά -αριστερά μεταφέρεστε ώστε να σκάσετε όλες τις φούσκες που κινούνται.

Στο 20.000 Leaks βρίσκεστε σε ένα υποβρύχιο και καλείστε να αποφύγετε την καταστροφή κλείνοντας τις ρωγμές στο τζάμι του πιλοτηρίου τις οποίες προκαλούν μικρά ψαράκια μέχρι και καρχαρίες (!)

Με το Rallyball φτύνετε το πνευμόνι σας.

Πρέπει να αποκρούσετε μπάλες με τα χέρια ή πόδια και να χτυπήσετε τους στόχους.

Τέλος με το Reflex Ridge δοκιμάζετε τη φυσική σας κατάσταση αποφεύγοντας εμπόδια σε μία πίστα που ζητά γρήγορα αντανακλαστικά.

Παίζοντας συνεργατικά το παιχνίδι είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό παρότι ο χειρισμός δεν είναι άρτιος.

Καθώς παλεύετε με τα κύματα πάνω στο φουσκωτό, και πηδάτε για να αποφύγετε εμπόδια, το Kinect Adventures σας βγάζει φωτογραφία την οποία μπορείτε να την στείλετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε όλοι οι φίλοι σας να σας κοροϊδέψουν [χο, χο, χο].

Τα γραφικά δεν λένε πολλά πράγματα διότι στην ουσία παίζετε με το avatar ID σας, όμως το gameplay αποζημιώνει πλήρως τον τίτλο.

 

Εικόνες

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress