Console Gamez Just because we love games

October 26, 2012

Bayonetta

Filed under: Playstation,Playstation Reviews,XBOX,XBOX Reviews — Tags: , , , , , , — consolegamez @ 8:26 pm

Φανταστείτε το επικό Devil May Cry, αλλάξτε τον ήρωα σε ηρωίδα, αφαιρέστε το γιγάντιο σπαθί του Dante και προσθέστε περισσότερα πιστόλια – guns, lots of guns.

Αυτό λοιπόν είναι το Bayonetta!

Η Bayonetta, μία μακρύποδη, με εκκεντρική ενδυμασία και δασκαλίστικα γυαλιά γκόμενα είναι μάγισσα, μόνο που εκείνη δεν το θυμάται.

Είναι εξοπλισμένη αποκλειστικά με πιστόλια που εκτοξεύουν ατελείωτες σφαίρες στους όχι πάντα αγγελικούς εχθρούς της.

Άλλο ένα σετ από πιστόλια είναι ενσωματωμένο στα τακούνια της με τα οποία μπορεί να εξολοθρεύει τους εχθρούς της εκτελώντας κινήσεις πολεμικού στιλ Capoeira.

Εμπλουτισμένο με τα τραγικά Ιαπωνικά σεναριακά στοιχεία που έχουμε τόσο καλά μάθει από τις σειρές Final Fantasy το Bayonetta έχει αποδειχθεί δικαίως σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους του.

Η Bayonetta πέρα από τις τεχνικές εξολόθρευσης – με τα τέσσερα πιστόλια – των εκατοντάδων εχθρών που της “την πέφτουν” σε κάθε πίστα, μπορεί να εκτελέσει εντυπωσιακά compos καθώς και επώδυνα “torture attacks”.

Η πρωταγωνίστρια έχει την ικανότητα να μειώσει την ταχύτητα του χρόνου ώστε να προλάβει να αποκρούσει – αποφύγει παράπλευρες επιθέσεις – “Witch Time”.

Οι περιβάλλοντες χώροι είναι διαδραστικοί, και η Baoynetta με τα φτερά πεταλούδας μπορεί να κάνει διπλό άλμα και να διαλύσει αντικείμενα που συνήθως παρέχουν έξτρα πόντους και γλυφιτζούρια που της αυξάνουν τον δείκτη ζωτικότητας.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρέχονται νέα όπλα στην Bayonetta όπως σπαθιά Katana, καραμπίνες και φυσικά μαστίγια(!)

Όλα αυτά τα έχουμε ξανά δει στο περίπου, στο επικό Devil May Cry 4.

Όμως η προσθήκη της μεταμόρφωσης της Bayonetta σε διάφορα τερατώδη πλάσματα καθώς και οι εξωφρενικές επιθέσεις της – τα μαλλιά της μεταμορφώνονται σε τεράστιες μπότες και διαλύουν τους γύρω εχθρούς – κάνουν το παιχνίδι μοναδικό!

 

Εικόνες

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress