Console Gamez Just because we love games

October 28, 2012

Dead or Alive 4

Filed under: XBOX,XBOX Only,XBOX Reviews — Tags: , , , , , , — consolegamez @ 11:36 am

Η Hitomi, η Kasumi, η Tina και όλα τα κορίτσια του πασίγνωστου παιχνιδιού beat ’em up Dead or Alive, δείχνουν στο μέγιστο τις ικανότητές τους στο τέταρτο μέρος της σειράς στην κονσόλα XBOX 360.

Το μεγάλο θετικό αυτού του παιχνιδιού, σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, είναι η δυνατότητα online gaming μέσω XBOX LIVE.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν καινούριες καινοτομίες παρότι περιμέναμε κάτι παραπάνω λόγω της αργοπορίας της κυκλοφορίας του πολύ περισσότερα πράγματα.

Το παιχνίδι στο Acrade Mode γίνεται απίστευτα δύσκολο. Πρέπει να παίξετε την τελευταία πίστα καμιά 20ρια φορές για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε.

Τα κουστούμια των ηρώων δεν διαφοροποιούνται από τα παλαιότερα παιχνίδια της σειράς.

Φυσικά όπως σε κάθε Dead or Alive οι πίστες παρέχουν στοιχεία διάδρασης, αλλά περιμέναμε κάτι παραπάνω τουλάχιστον γι αυτόν τον τίλτο.

Οι βετεράνοι των σειρών αυτών θα το βρούνε σχετικά εύκολο ως μιας και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις στρατηγικές που εφαρμόζονται λόγω πείρας και όσοι τώρα ανακαλύπτουν την σειρά σίγουρα θα εντυπωσιαστούν από τα απίθανα γραφικά, τους καλοσχεδιασμένους χαρακτήρες και τις ελκυστικές πίστες.

 

Εικόνες/Wallpaper

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress