Console Gamez Just because we love games

October 28, 2012

Eternal Sonata

Filed under: Playstation,Playstation Reviews,XBOX,XBOX Reviews — Tags: , , , , , — consolegamez @ 1:17 pm

Αν και δεν είμαστε fan των παιχνιδιών anime RPG το Eternal Sonata μας έπιασε αδιάβαστους!

Κατεβάζοντας το demo από το XBOX Live Marketplace μας έκανε να αποκτήσουμε σφόδρα το αυθεντικό παιχνίδι.

Τί να πρωτοπούμε για ένα τέτοιο αριστούργημα…

Με την μουσική του Chopin και τα γραφικά που ξεπερνάνε τις προσδοκίες μας, το Eternal Sonata μας μάγεψε και μας καθήλωσε στον καναπέ με το χειριστήριο στο χέρι.

Η μεγάλη διαφορά που υπάρχει στα υπόλοιπα παιχνίδια anime RPG σε σχέση με το Eternal Sonata είναι πως υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης στο χώρο κατά την διάρκειά μίας μάχης.

Μπορείτε να προχωρήσετε τον χαρακτήρα σας στον τρισδιάστατο χώρο χωρίς περιορισμούς.

Το μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι πως κατά την διάρκεια των περιηγήσεων στους ποικίλους χώρους, στην περίπτωση που πρέπει να πισωγυρίσετε θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πάλι τους ίδιους εχθρούς που είχατε εξολοθρεύσει με αποτέλεσμα να χάνετε στο τέλος και ζωή και να καταναλώνετε συχνά κατασκευάσματα που σας ανεβάζουν το HP σας.

Άλλο ένα μειονέκτημα είναι πως οι χαρακτήρες που έχουν την δυνατότητα “healing” δεν μπορούν εκτός του πεδίου μάχης να ανεβάσουν το HP της ομάδας ή ενός συντρόφου διότι δεν υπάρχει AP μετρητής για να υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα.

Για να μπορέσετε να αγοράσετε αναβαθμίσεις και αντικείμενα από μαγαζιά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τον Beat στην μάχη και να τον βάλετε να φωτογραφίσει τους εχθρούς.

Έτσι πουλώντας τις φωτογραφίες κερδίζετε αξιοπρεπή ποσά για τις αγορές σας.

Τα ονόματα των χαρακτήρων καθώς και οι ονομασίες των τοποθεσιών είναι δανεισμένα από τους μουσικούς ορισμούς που χρησιμοποιούνται από τους γνώστες της μουσικής.

Ο Allegretto, η Viola, ο Beat και η Polka είναι οι βασικοί χαρακτήρες του παιχνιδιού των οποίων η γραφική αναπαράστασή τους ξεπερνά τα όρια του εκπληκτικού.

Η ατμόσφαιρα που θυμίζει πίνακες ιμπρεσιονιστών στα τέλη του 19ου αιώνα και η ρομαντική ιστορία που εξελίσσεται, κάνει το παιχνίδι μοναδικό και άξιο για να ενταχθεί στην συλλογή σας.

 

Εικόνες/Wallpaper

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress