Console Gamez Just because we love games

March 11, 2013

Assassin’s Creed IV Black Flag ε-ε-έρχεται

Filed under: AC,Editorial — Tags: , — consolegamez @ 10:41 pm

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια η Ubisoft…

Ακόμα δεν τελειώσαμε το DLC του Assassin’s Creed με τους λύκους – εχμ προσοχή minor spoiler alert – και πετάει από εδώ και από εκεί βιντεάκια και φωτογραφίες που μας κάνουν να μας τρέχουν τα σάλια με τον καινούριο πρωταγωνιστή της σειράς.

Ο πολλά βαρύς γκόμενος με το θεληματικό πιγούνι, βίπερ νόρα τύπου, ο οποίος είναι και πειρατής [αχ, μας αρέσουν οι πειρατές] χειρίζεται δύο σπαθιά, μία κρυμμένη λεπίδα [χρμφ], δύο πιστόλια [έχουμε κατουρηθεί από τη χαρά μας] και παίζει να είναι ο γιος του Connor.

Από τα λίγα που έχουμε πληροφορηθεί ο Edward [το ονοματάκι μας ξενερώνει λίγο διότι θυμίζει Twilight] Kenway πέρα από το γεγονός ότι είναι θεογκόμενος, πειρατής κλπ, είναι και γυναικάς, ψιλό [εώς και χοντρό]-αλκοολικός, φαλαινοθήρας, δηλαδή ένα πολύ σέξι κάθαρμα [επειδή είναι και κάθαρμα τον κάνει σέξι στο τετράγωνο].

Πέρα από τις ναυμαχίες και τα stealth kill ο Edward [πιφ] μαζί με το καινούριο Assassin’s Creed IV Black Flag θα κυκλοφορήσει τη 1η Νοεμβρίου 2013.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι περισσότερα για τον 5ο τίτλο της σειράς Assassin’s Creed θα δούμε στην καλοκαιρινή έκθεση E3 του 2013.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress