Console Gamez Just because we love games

October 28, 2012

God of War: Chains of Olympus

Filed under: PSP,PSP Only,PSP Reviews,Reviews — Tags: , , , , , — consolegamez @ 7:58 pm

Η δεύτερη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς God of War για την παλαιά κονσόλα της Sony ξεπέρασε τις δυνατότητες του PS2 και ενίσχυσε την παραγωγή ενός ενδιάμεσου παιχνιδιού – που αφορά την υπόθεση ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο παιχνίδι – αποκλειστικά για την “ζωντανή” μέχρι τώρα κονσόλα PSP.

Το παιχνίδι έχει την σίγουρη συνταγή της επιτυχίας.

Ο Kratos, οι θεοί του Ολύμπου, τα δαιμονικά τέρατα της αρχαιότητας και ολίγον σεξ είναι τα επιτυχημένα συστατικά του παιχνιδιού που χρίστηκε “Game of the Year” το 2005 για το PlayStation 2.

Πριν λοιπόν αντιταχθεί στους θεούς του Ολύμπου, ο Kratos ήταν ο πιστός τους εκτελεστής στις “βρωμοδουλειές” τους – it’s a dirty job, but someone has got to do it!

Με όπλο τη “γροθιά του Δία” και τις μοναδικές αιμοδιψείς διαθέσεις του Kratos το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ένα από τα καλύτερα του είδους για την μικρή κονσόλα της Sony.

Τα compos επιτυγχάνονται σχετικά εύκολα χωρίς να αναγκάζεται ο χρήστης να αποκτήσει ειδικές ικανότητες για να τα ολοκληρώσει.

Τα γραφικά είναι συμπαθή ακόμα και για την κονσόλα PSP, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με εκείνα του God of War II για το PS2.

Οι τιτάνιοι εχθροί – όπως και στη δεύτερη συνέχεια του παιχνιδιού – επιβάλλουν στρατηγικές κινήσεις ως προς την εξόντωσή τους.

Το gameplay αλλάζει ανάλογα με τις τοποθεσίες που επισκέπτεται ο Kratos, πράγμα που κάνει το παιχνίδι να μην ακολουθεί μία μονότονη μανιέρα.

 

Εικόνες

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress