Console Gamez Just because we love games

October 28, 2012

Gun

Ο Colton White αναζητεί την ταυτότητά του στην Άγρια Δύση αφού μετά από μια επίθεση στο ποταμόπλοιο Morning Star όπου και καταστράφηκε.

Καλείται να ανακαλύψει την ταυτότητα του αληθινού του πατέρα μέσα από ένα ταξίδι γεμάτο μάχες με τα θρυλικά περίστροφα της εποχής, καταδιώξεις με άλογα και πολλά “bar fights” που λαμβάνουν μέρος στα Saloon της περιοχής.

Οι απίθανοι διάλογοι και οι καλοσχεδιασμένοι χαρακτήρες μεταφέρουν τον χρήστη πίσω σε εκείνη την εποχή που οι Ινδιάνοι μάχονταν για την γη τους και ο νόμος και η δικαιοσύνη ήταν το πιστόλι.

Το Gun είχε όλες τις προδιαγραφές να αποτελέσει μοναδικό στο είδος του για την κονσόλα XBOX 360 όμως στερείται του ενδιαφέροντος σεναρίου και πλοκής.

Τα τοπία, παρότι μιλάμε για άγρια δύση, και τα γραφικά που συνθέτουν την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού είναι πολύ φτωχά για τις δυνατότητες που μπορεί να προσομοιώσει η XBOX 360 κονσόλα.

Για να έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι, ο χρήστης μπορεί να αναλάβει κάποιες αποστολές όπου μπορείτε να κυνηγήσετε επικηρυγμένους κακοποιούς με χρηματική αμοιβή.

Τέλος το παιχνίδι Gun δείχνει να είναι ημιτελές, του λείπουν τα βασικά συστατικά που θα μπορούσαν να το εκτοξεύσουν στην κορυφή όπως το λίγο σε διάρκεια σενάριο, τα ανατρεπτικά στοιχεία στην πλοκή και το όχι-και-τόσο-ρηχό gameplay.

 

Εικόνες/Wallpaper

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress