Console Gamez Just because we love games

November 2, 2012

Mass Effect

Filed under: Reviews,XBOX Only,XBOX Reviews — Tags: , , , , , — consolegamez @ 11:35 am

Υποτίθεται πως τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας στα παιχνίδια κονσόλας είναι παρωχημένα μιας και η θεματολογία τους έχει εξαντλήσει κάθε εφευρετικότητα που αφορά τα διαστημικά ταξίδια.

Για μία στιγμή νομίσαμε πως η Lucas Arts είχε πάρει “εργολαβία” τα διαστημικά παιχνίδια και πως όποιος τίτλος τολμούσε να κυκλοφορήσει θα ήταν μία παταγώδης αποτυχία.

Το Mass Effect ήρθε για να αναιρέσει όλες αυτές τις φήμες και να εντυπωσιάσει με το εκπληκτικό του σενάριο και το υβριδικό gameplay.

Η αλήθεια είναι πως τέτοιου τύπου παιχνίδι είχαμε να δούμε από τότε που κυκλοφόρησε το Nights of the Old Republic για το παλιό καλό XBOX.

Το διάστημα στο Mass Effect αποκτά την πραγματική του διάσταση, αυτή του αχανούς.

Ο ήρωας, φύλακας του διαστήματος, πρέπει να φέρεις εις πέρα τις αποστολές που καλείται να ολοκληρώσει, να αντιμετωπίσει εχθρούς και μάθει να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για να εξερευνήσει τον τεραστίων διαστάσεων διαστημικό σύμπαν.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι σχετικά μέτρια και δεν έχει γίνει η απαραίτητη προσοχή στην λεπτομέρεια σε όλες τις επιφάνειες.

Ο ήχος και οι διάλογοι αποζημιώνουν την έλλειψη βάθους των γραφικών οι οποίοι αποδίδονται εξαιρετικά και μαζί με την μουσική κάνουν τις μάχες ακόμα πιο εντυπωσιακές.

Σε αυτό το παιχνίδι ρόλων κατά την διάρκεια σύγκρουσης δεν γίνεται διακεκομμένα η διαδικασία της μάχης αλλά αποκτά χαρακτήρα δράσης τρίτου προσώπου.

Η μεγάλη διάρκεια και η ευρεία δυνατότητα εξερεύνησης κάνουν το παιχνίδι άξιο για την συλλογή σας.

 

Εικόνες/Wallpaper

 

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress