Console Gamez Just because we love games

November 29, 2012

Feed me oil

Filed under: iPad,iPhone/iPad,iPhone/iPad Reviews,Reviews — Tags: , , , , — consolegamez @ 7:29 am

To Feed me Oil είναι ένα παιχνίδι puzzle με την βοήθεια των μηχανισμών των νόμων της φυσικής.

Με τη βοήθεια εργαλείων που σας παρέχονται, από μαγνήτες, μέχρι ανεμιστήρες, στροβιλισμούς αέρα και πολλά άλλα, καλείστε να μεταφέρετε το μηχανικό λάδι από ένα δοχείο σε κάποιο άλλο.

Το σουρεαλιστικό περιβάλλον, τα γραφικά και η επαναλαμβανόμενη μουσικούλα δεν είναι τα προτερήματα του παιχνιδιού.

Η αισθητική του υποβαθμίζει το gameplay που φτάνει αρκετές φορές στο εξωφρενικό σημείο πονοκεφαλιάσματος με συνέπεια να παρατάς το παιχνίδι.

Όσοι έχουμε παίξει το World of Goo, διαπιστώνουμε πως το Feed me Oil είναι μία κακή κόπια του Wii παιχνιδιού – έχουν αντιγράψει μέχρι και την διεπιφάνεια του μενού.

Από τη μία το physics engine του λειτουργεί καλά, αλλά από την άλλη η αισθητική είναι άθλια, τα κίνητρα ανύπαρκτα καθώς σε κάνει να σπας το κεφάλι σου για ώρες σε μία από τις προχωρημένες πίστες με το βασανιστήριο της επαναλαμβανόμενης μουσικούλας – το εκνευριστικό πιανάκι.

Το παιχνίδι θα είχε ίσως περισσότερη αξία αν προσφερόταν δωρεάν έστω κρατώντας τα in-app purchases.

 

Εικόνες

Wonderputt

Filed under: iPad,iPhone/iPad,iPhone/iPad Reviews,Reviews — Tags: , , , , — consolegamez @ 6:03 am

Το Wonderputt είναι ένα παιχνίδι γκολφ σε ένα εικονικό και σουρεαλιστικό φουτουριστικό περιβάλλον.

Παρέχει 18 πίστες τις οποίες μπορείτε να ξαναπαίξετε ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερο σκορ.

Όπως σε όλα τα γκολφ παιχνίδια λειτουργούν οι κανόνες σκορ Albatros, Eagle, Birdy, Par και Bogey.

Η μουσική και το φουτουριστικό σκηνικό σε συνδυασμό με τις προκλήσεις και τα εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσετε μέχρι να βάλετε την μικρή μπίλια στην τρύπα κάνουν το παιχνίδι μοναδικό.

Αφού παίξετε για πρώτη φορά το παιχνίδι θα δίνεται από εκεί και πέρα η δυνατότητα να μαζέψετε μπίλιες ουράνιου τόξου τις οποίες αν τις συλλέξετε όλες και ολοκληρώσετε το τρισδιάστατο εικονικό ουράνιο τόξο, κερδίζετε σε πόντους το επίτευγμα.

Όταν ολοκληρώσετε τις 18 πίστες θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχει τίποτα πέρα από το γεγονός να τις ξαναπαίξετε για να φέρετε καλύτερο σκορ.

Το καλύτερο σκορ δεν ξεκλειδώνει κάποια άλλη πίστα ή κάτι αντίστοιχο.

Δρα ανταγωνιστικά ως προς τους φίλους σας που έχετε προσθέσει στο game center του iPad σας.

Το παιχνίδι δεν ενδείκνυται για ανθρώπους που έχουν προβλήματα όρασης μιας και η μπάλα του γκολφ και ο χώρος της κάθε πίστας είναι απίστευτα μικρός.

 

Εικόνες

Contre Jour

Filed under: iPad,iPhone,iPhone/iPad,iPhone/iPad Reviews,Reviews — Tags: , , , , , — consolegamez @ 5:44 am

Το πανέμορφο παιχνιδάκι πλατφόρμας με ήρωα ένα κυλιόμενο μάτι έκανε αίσθηση στην έκθεση E3 καθώς χρίστηκε ως το καλύτερο mobile παιχνίδι της χρονιάς.

Από το gameplay, μέχρι τα γραφικά, την σκοτεινή ατμόσφαιρα, το UI και την εκπληκτικό μουσικό θέμα το Contre Jour είναι πράγματι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια πλατφόρμας προς το παρόν.

Αλλάξτε τον περιβάλλοντα χώρο, χρησιμοποιείστε τα ελαστικά πλοκάμια και άλλα οργανικά σουρεαλιστικά στοιχεία που υπάρχουν στη διάθεση της κάθε πίστας και κατακτήστε τα τρία φώτα οδεύοντας προς τον τερματισμό με βάση τους νόμους της αδράνειας.

Ο χρόνος μετράει στο σκορ καθώς η πλήρης ολοκλήρωσης της κάθε πίστας ξεκλειδώνει μία νέα σειρά επιπέδων με άλλα εργαλεία και λίγο διαφορετική ατμόσφαιρα.

Το παιχνίδι παρέχει 100 διαφορετικές πίστες και 300 φωτάκια για να συλλέξετε καθώς και 12 διαφορετικά αντικείμενα με τα οποία μπορείτε να αλληλεπιδράσετε.

Το παιχνίδι αυτό δεν πρέπει να λείπει από κανένα iPad/iPhone.

 

Εικόνες

November 28, 2012

Amazing Alex

Filed under: iPad,iPhone,iPhone/iPad,iPhone/iPad Reviews,Reviews — Tags: , , , , — consolegamez @ 5:46 pm

Οι σχεδιαστές του Angry Birds κυκλοφόρησαν ένα παιχνίδι γρίφων και σπαζοκεφαλιάς σε psysics engine με βάση τη βαρύτητα.

Ο χρήστης καλείται να λύσει μία σειρά γρίφων τοποθετώντας αντικείμενα σε συγκεκριμένες θέσεις που θα επιτύχουν το ζητούμενο αποτέλεσμα.

Στη διάθεσή σας υπάρχουν περίπου 35 διαδραστικά αντικείμενα, δεν δίνονται όλα σε κάθε επίπεδο, και 100 πίστες να ολοκληρώσετε.

Καινοτόμο είναι πως παρέχεται η δυνατότητα να μοιραστείτε τη λύση στους υπόλοιπους χρήστες του παιχνιδιού, εφόσον καταφέρετε να πάρετε και τα τρία αστεράκια στο επίπεδο που παίζετε.

Τα γραφικά είναι συμπαθητικά – διανυσματικά ασφαλώς – το gameplay παρότι δεν παρέχει τίποτε άλλο από την επίλυση των γρίφων και τον διαμοιρασμό των λύσεών τους, δεν είναι καθόλου μονότονο.

Εθιστικό; Δεν θα το λέγαμε.

Σίγουρα θα βρεθείτε σε εκείνη τη στιγμή που θα κλείσετε την εφαρμογή και θα την αφήσετε να υπάρχει για αρκετό καιρό στο iPad ή iPhone σας – μόνο και μόνο για να μην χάσετε το σκορ σας.

Η αίσθηση που δίνει το παιχνίδι είναι πως ο σκοπός του είναι εκπαιδευτικός.

Όμως το gameplay για κάποιο λόγο δεν γεμίζει τη δεξαμενή που αφορά τα εκπαιδευτικά παιχνίδια για ταμπλέτες.

 

Εικόνες

 

Jetpack Joyride

Filed under: iPad,iPhone/iPad,iPhone/iPad Reviews,Reviews — Tags: , , , — consolegamez @ 12:47 pm

Το Jetpack είναι ένα καθαρό παιχνίδι πλατφόρμας από τους σχεδιαστές του Fruit Ninja το οποίο διατίθεται εντελώς δωρεάν.

Ο Barry μπαίνει στο μυστικό εργαστήριο και με το πειραματικό jetpack του, πρέπει να αποφύγει θανάσιμες παγίδες, να λούσει με σφαίρες που του δίνουν ώθηση ώστε να αιωρείται τους κακούς επιστήμονες, να βρει τα μυστικά όπλα και να τα χρησιμοποιήσει και να πάρει μπόνους καθώς διανύει μεγαλύτερες αποστάσεις.

Οι εχθροί είναι, οι ακτίνες λέιζερ που εμφανίζονται από το πουθενά και τα ηλεκτρικά πεδία – εμπόδια που μπορούν κυριολεκτικά να “ψήσουν” τον Barry.

Κάθε φορά ο Barry καλείται να ολοκληρώσει μία σειρά από κατορθώματα τα οποία του δίνουν πόντους, πέρα από αυτούς που κερδίζει μαζεύοντας νομίσματα.

Οι πόντοι χρησιμεύουν στην αναβάθμιση του εξοπλισμού του Barry που περιλαμβάνει από νέα αποτελεσματικότερα πειραματικά jectpack, διαφορετικό ρουχισμό και εξωφρενικά αλλά μερικές φορές πολύ χρήσιμα gadget όπου μπορούν να του επιτρέπουν να περάσει ευκολότερα τα εμπόδια, ή να ανεβάσει την αξία των νομισμάτων που μαζεύει σε κάθε πίστα.

Το παιχνίδι φυσικά είναι σούπερ εθιστικό.

Μόλις ξεκινήσεις, δεν υπάρχει σταματημός.

Μετά όμως από ένα χρονικό διάστημα διαπιστώνεται πως το παιχνίδι επαναλαμβάνεται, μιας και η πίστα στην ουσία – οι περιβάλλοντες χώροι – δεν αλλάζουν και απλά όσο προχωρά το παιχνίδι η δυσκολία του είναι να γίνεται πιο γρήγορο.

Το κίνητρο είναι η αγορά των διαφορετικών jetpack και gadgets που τις περισσότερες φορές είναι άκρως διασκεδαστικά στη χρήση τους.

Η μουσικούλα μετά από κάποια λεπτά παιχνιδιού, ενοχλεί – ούτε αυτή αλλάζει – τα γραφικά δεν είναι και ό,τι καλύτερο έχουμε αντικρίσει σε παιχνίδι πλατφόρμας.

Το gameplay σίγουρα αποζημιώνει κάνοντας τον χρήστη να κολλάει στο iPad του για ώρες.

 

Εικόνες

Tiny Wings

Filed under: iPad,iPhone,iPhone/iPad,iPhone/iPad Reviews,Reviews — Tags: , , , , , — consolegamez @ 11:32 am

Το gameplay του είναι απλό, έχετε ένα πουλί – πολύ της μόδας τα πουλιά – το οποίο μπορεί να διανύσει χιλιόμετρα γρήγορα μόνο αν ακουμπήσει τη σωστή χρονική στιγμή στην σωστή κλίση την πλαγιά των βουνών.

Γλιστράει, παίρνει φόρα και πετάει με τα μικρά του φτερά μέχρι να το καλέσει η βαρύτητα.

Η δουλειά του χρήστη είναι να βρει την κατάλληλη στιγμή πατώντας παρατεταμένα ή διαδοχικά το δάχτυλό του στην οθόνη ώστε να γλιστρήσει το πουλί πάλι στην επικλινή επιφάνεια του βουνού και να πάρει ύψος και ταχύτητα.

Αφού επιτύχετε τα bonus αιτήματα του παιχνιδιού, κερδίζετε μία νέα φωλιά για το πουλί σας [χμ… κάπως ακούστηκε αυτό], που πολλαπλασιάζει τους πόντους που στην ουσία είναι ο υπολογισμός της απόστασης που διανύσατε.

Μπόνους θεωρούνται το χρονικό διάστημα που ολοκληρώνετε τις πίστες στα πολύχρωμα βουνά, ο αριθμός των επιτυχημένων βουτιών που κατάφερε το πουλί, τα χρυσά νομίσματα που προσκομίσατε στις διαδρομές και άλλα πολλά.

Στην δεύτερη ανανέωση, το παιχνίδι χωρίζεται σε τρία μέρη: στο Day Trip, όπου είναι το Arcade στο Flight School όπου παίζετε ανταγωνιστικά με άλλα πουλιά στην ίδια πίστα και το Hill Party όπου μπορούν να παίξουν δύο χρήστες – χωρίζοντας την οθόνη της ταμπλέτας στα δύο – επίσης ανταγωνιστικά.

Τα παστέλ χρώματα, η χαριτωμένη μουσικούλα, τα ηχητικά εφέ και το minimal gameplay έκανε την Apple, να τιμήσει το Tiny Wings ως το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς 2011.

 

Εικόνες

Birzzle

Filed under: iPad,iPhone,iPhone/iPad,iPhone/iPad Reviews,Reviews — Tags: , , , , , — consolegamez @ 11:15 am

Το Birzzle είναι ένα Κορεάτικο app που παρέχει 3 διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού.

Τετραγωνισμένα πουλιά πέφτουν από τον ουρανό.

Ο χρήστης πρέπει να κάνει combos με τα πουλιά.

Όσο μεγαλύτερο το combo [δηλαδή να αποτελείται από περισσότερα από 3 πουλιά ίδιου τύπου], τόσο ισχυρότερη η βόμβα – έκπληξη που παράγεται.

Το Classic Mode στην ουσία είνα μία κατάσταση Tetris όπου αφού πέσουν τα πουλιά στο panel τα μετακινείτε ώστε να επιτευχθούν τα compos.

Το Pandora, είναι παρόμοιο με το Classic μόνο που μπορείτε να ξεκλειδώσετε γράμματα που περιέχουν ευχάριστες ή και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Το Pandora δεν κρατάει σκορ, ο παίκτης μπορεί να ποστάρει το σκορ του στο Facebook μόνο.

Στo Ice Break, το τρίτο παιχνίδι, ο χρήστης επιλέγει που θα τοποθετήσει το πουλάκι για να κάνει combos και να σπάσει τον πάγο.

Πολλά ήταν τα αρχικά προγραμματιστικά λάθη του παιχνιδιού που όμως με τον καιρό διορθώθηκαν από τους developer.

Ιδιαίτερες προσθήκες και ανανεώσεις δεν έχει, πέρα από το να αγοράσετε in-app πόντους για έξτρα όπλα στο Pandora Mode.

Το Birzzle είναι ένα κλασσικό παιχνιδάκι με τριπλά, τετραπλά κλπ combos και χαριτωμενιές που μόνο ασιάτες μπορούν να σχεδιάσουν.

Τα γραφικά είναι εξαιρετικά – για να πούμε την αλήθεια αυτά είναι που “σώζουν” του παιχνίδι – το gameplay εθιστικό αλλά μέχρι εκεί.

Αφού ξεπεράσετε τον εαυτό σας στο σκορ και πάρετε το μωβ διαμάντι, διαπιστώνεται πως δεν υπάρχει “άλλο”.

 

Εικόνες

Where’s my water

Το Where’s my water, είναι παιχνίδι για όλες τις ηλικίες.

Ο κροκόδειλος Swampy [μτφσ: Βαλτωμένος] θέλει να κάνει το μπάνιο του παρέα με τα πλαστικά του παπάκια.

Ο χρήστης πρέπει να σκάψει με το δάχτυλό του το χώμα και να οδηγήσει το νερό στην υποδοχή της ντουζιέρας του Swampy.

Ο παιχνίδι χρησιμοποιεί physics engine και είναι σούπερ εθιστικό.

Οι γρίφοι δυσκολεύουν καθώς ο παίχτης πρέπει να αντιμετωπίσει το καυτό οξύ, τη βλάστηση και λογής παγίδες που σκαρφίστηκαν οι σχεδιαστές της Disney.

Τα γραφικά δεν λένε πολλά πράγματα διότι σημασία έχει το gameplay.

Το παιχνίδι ανανεώνεται συχνά από τους σχεδιαστές του, με νέες πίστες, αρκετές από αυτές σε μορφή in-app purchases.

Με την ολοκλήρωση των παιχνιδιών και την ανεύρεση των μυστικών αντικειμένων που βρίσκονται διάσπαρτα σε κάθε παιχνίδι, ξεκλειδώνεται ο Grumpy, η νέμεσης του Swampy σε ένα αντίστροφου τύπου gameplay.

Το παιχνίδι είναι σκέτη σπαζοκεφαλιά σε μερικά σημεία του.

Είναι σίγουρα εθιστικό και σίγουρα από τα top για τις mobile κονσόλες.

Εικόνες

November 15, 2012

Fifa 13

Φοράω το σορτσάκι μου, τη φανέλα με το αγαπημένο μου νούμερο και δένω σφιχτά τα κορδόνια στα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια. Είναι  Φθινόπωρο και πάλι… Σαν γνωστός αθλητής του καναπέ, με μεγάλη καριέρα στο παλμαρέ μου, σπριντάρω για το κοντινότερο μαγαζί με videogames. Aγοράζω το Fifa13, αλήθεια τι μπορεί να πάει στραβά; Επίσημες άδειες για αναρίθμητα πρωταθλήματα , ένα ανασχεδιασμένο interface  και άπειρα online modes. Μετά βάζω το δισκάκι στο PS3…

Σίγουρα ο “Θεός του ποδοσφαίρου” έχει ευλογήσει το παιχνίδι αυτό, ή μήπως όχι;

Το ανασχεδιασμένο μενού δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά κάνει τη δουλειά του. Η ουσία όμως, όπως σε κάθε ποδοσφαιράκι, είναι το “πως παίζει το παιχνίδι (gameplay)”. Όλα τα περιτυλίγματα του κόσμου δεν μπορούν να σώσουν  ένα παιχνίδι αυτού του τύπου, αν δεν παίζει “όπως πρέπει”. Μετά από αρκετά ματς αφήνω το χειριστήριο κάτω…

Καλοί άνθρωποι είμαστε μωρέ, ας δούμε τα θετικά…

H αναπαράσταση της κίνησης των παιχτών(animation) είναι όπως πάντα μοναδική, τίποτα δεν προσεγγίζει το πραγματικό ποδόσφαιρο περισσότερο. Το κανονικά σουτ είναι αισθητά βελτιωμένα ως αποτελεσματικότητα ενώ – επιτέλους- έχει επέλθει μια ισορροπία στην κατάχρηση του R1 (σ.σ. μέχρι και το παιδί για τα νερά έβαζε γκολ με φάλτσο έξω από τη μεγάλη περιοχή σε παλιότερα παιχνίδια της σειράς). Οι πάσες δουλεύουν πολύ σωστά και υπάρχει και μία μικρή αισθητική αναβάθμιση στο παιχνίδι, με τα γραφικά στα γνωστά καλά επίπεδα. Σε επίπεδο ήχου η ατμόσφαιρα στο γήπεδο αναπαρίσταται άψογα, με τις ιαχές των οπαδών να δονούν την ατμόσφαιρα. Ο σχολιασμός ικανοποιητικός, αλλά το κεντρικό δίδυμο έχει αρχίσει να κουράζει μετά από τόσα χρόνια. Όλα καλά λοιπόν; Λυπάμαι, την πατήσαμε…

Ποιος ¨σκότωσε” το gameplay; Γρήγορα φωνάξτε το CSI…

Το πραγματικό “έγκλημα” στο φετινό FIFA είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού… H κατασκευάστρια εταιρεία (ΕΑ) επέλεξε να ισχυροποιήσει σε μεγάλο βαθμό το επιθετικό παιχνίδι, δίνοντας απίστευτη ελαστικότητα στις κινήσεις και ντρίμπλες των επιθετικών παιχτών (σ.σ. ντριμπλάρει ως και ο Τοτσέ και όλοι ξέρουμε πόσο “το έχει”…) . Επίσης, έχει υιοθετηθεί η στρατηγική των αδιάκοπων τρεξιμάτων από παίχτες (όλων των θέσεων) για να δεχτούν πάσα. Θεωρητικά αυτά είναι όλα θετικά όταν επιτίθεσαι, έτσι;

Τι γίνεται όμως όταν αμύνεσαι;

Θα μιλήσω με βάση την προσωπική μου εμπειρία με το παιχνίδι. Οι αμυντικοί μου πολλές φορές χόρευαν ζεϊμπέκικο μετά από μία αποτυχημένη προβολή για να “γιορτάσουν” το γκολ που ερχόταν, μιας και έχαναν τη θέση τους στο χορτάρι εντελώς μετά από μια αποτυχημένη προβολή… Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, μετά από στημένη φάση στη μία περιοχή και μακρινό διώξιμο από την άμυνα, έβγαινε αντεπίθεση τριών εναντίον ενός (!) στην άλλη άκρη του γηπέδου και ο κακομοίρης ο αμυντικός έβγαζε λευκή σημαία για να παραδοθεί (σ.σ. αααχχχ… που είναι ένα Καλάσνικοφ όπως στο Call of Duty για να “αμυνθείς” όπως πρέπει…). Κάποια στιγμή είδα και τον τερματοφύλακα με μυστρί και τούβλα να χτίζει το τέρμα, μπας και γλιτώσει κανένα γκολ… Ουσιαστικά ο χειρισμός ανταποκρίνεται ικανοποιητικά, αλλά το παιχνίδι δεν παρέχει στο χρήστη τα απαραίτητα “όπλα” ώστε να αμυνθεί αποτελεσματικά και εκεί βρίσκεται το μεγάλο πρόβλημα του φετινού FIFA.

Το παιχνίδι έχει φοβερό πρόβλημα στο ρυθμό/ταχύτητα , κάτι που δε θα διορθωθεί με μελλοντικό patch, γιατί η εταιρεία έχει συνειδητά επιλέξει να αυξήσει την ταχύτητα.

Η αφύσικα αυξημένη ταχύτητα του παιχνιδιού έχει ως αποτέλεσμα, στο online κομμάτι του τίτλου, που ενδιαφέρει και τους περισσότερους, πολλοί παίχτες να παίρνουν τις γρήγορες ομάδες (και ειδικά τη Ρεάλ Μαδρίτης που κάθε παίχτης της είναι Μπολτ και Xαλκ μαζί) και να εκμεταλλεύονται την κατάσταση. Αυτό πάντα συνέβαινε στο παρελθόν, αλλά πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει. Οι νίκες είναι πλέον περισσότερο αποτέλεσμα “πόσων σούπερμαν έχεις στην ομάδα” και πολύ λιγότερο καθαρής ικανότητας του χρήστη.

Πολλές επιλογές δεν σημαίνουν πάντα καλύτερο παιχνίδι…

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το FIFA13 παρέχει πληθώρα επιλογών. Στα online modes παίζει χωρίς αντίπαλο, υπάρχει μια διαρκής ενημέρωση του παιχνιδιού για την πορεία των πραγματικών ομάδων στα πραγματικά πρωταθλήματα καθώς και για την φόρμα των παιχτών(σ.σ. το πόσο αυτό επηρεάζει το gameplay δεν είναι βέβαιο και χρειάζεται χρόνος για να αξιολογηθεί). Το offline κομμάτι είναι επίσης λίγο βελτιωμένο με ελαφρά καλύτερο -αλλά και πάλι υπερβολικά μεγάλης διάρκειας- loading. Υπάρχει επίσης ένα λίφτινγκ στο γνωστό Ultimate team mode, στο οποίο φτιάχνεις ομάδα με εικονικές κάρτες στατιστικών/παίχτες  και στο οποίο η ΕΑ φαίνεται να έχει επενδύσει σημαντικά(σ.σ.αναρωτιέμαι ειλικρινά πόσοι ασχολούνται με αυτό).  Η επιλογή για τη χρήση kinect voice για τις αλλαγές παιχτών και τακτικών είναι πρωτότυπη, αλλά πόσοι έχουν αλήθεια το περιφερειακό της Microsoft; Αντίθετα, η χρήση PS3 Move που υποστηρίζεται είναι απλά περιττή και ευτυχώς προαιρετική. Tέλος, ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στα διάφορα training challenges που είναι διαθέσιμα και ανέλπιστα διασκεδαστικά.

Καιρός για σύνοψη και επιστροφή στον αγώνα…

Συνειδητά επέλεξα να μη συγκρίνω το FIFA13 με τον άμεσο ανταγωνιστή του(σ.σ. σε λίγο καιρό θα αναρτηθεί και το review του PES2013, οπότε ακονίστε τα όπλα σας λεβέντες), μιας και αυτή είναι μια  κοντρίτσα περισσότερο για το χαβαλέ. Στα ποδοσφαιράκια , μιας και βγαίνουν κάθε χρόνο, σημαντικό είναι να δεις αν βελτιώνονται σε σχέση με την προηγούμενη έκδοσή τους, ώστε να δικαιολογείται ή όχι η αγορά της τωρινής έκδοσής. Το FIFA13 παρέχει πολλές επιλογές τόσο online όσο και offline, κάτι πάντα θετικό για μια μακροχρόνια gaming επένδυση. Το περιτύλιγμα είναι πολύ καλό, αλλά εκεί που υπήρχε ένα σημαντικό πλεονέκτημα με τον ανταγωνισμό, στο “πως παίζει το παιχνίδι”, αυτό έχει ψαλιδιστεί σημαντικά. Δεν μπορώ με βεβαιότητα να πω αν “ο βασιλιάς είναι γυμνός”, γιατί απλά δεν ξέρω πλέον ποιος είναι ο “βασιλιάς”…

 

Εικόνες

November 6, 2012

Kinect Adventures!

Filed under: Kinect,Reviews,XBOX Only,XBOX Reviews — Tags: , , , — consolegamez @ 8:22 am

Με το που αγοράσετε το Kinect παίρνετε δωράκι το απίθανο Kinect Adventures!

Ατελείωτη διασκέδαση – τρόπος του λέγειν ατελείωτη μιας και μετά από μερικά λεπτά παιχνιδιού τα φτύνεις – παίζοντας ή μόνος/η ή συνεργατικά μία σειρά mini παιχνιδιών.

Με το River Push που στην ουσία είναι μία εξόρμηση με φουσκωτό σε ποτάμι, κατευθύνετε το φουσκωτό με κινήσεις δεξιά ή αριστερά, πηδάτε για να πιάσετε τα χρυσά νομίσματα και παίρνετε πόζες για την φωτογραφία που σας τραβάει το Kinect καθώς ζορίζεστε στο χοροπήδημα.

Στο Space Pop αιωρήστε σε έναν εικονικό χώρο και προχωρώντας μπροστά – πίσω -δεξιά -αριστερά μεταφέρεστε ώστε να σκάσετε όλες τις φούσκες που κινούνται.

Στο 20.000 Leaks βρίσκεστε σε ένα υποβρύχιο και καλείστε να αποφύγετε την καταστροφή κλείνοντας τις ρωγμές στο τζάμι του πιλοτηρίου τις οποίες προκαλούν μικρά ψαράκια μέχρι και καρχαρίες (!)

Με το Rallyball φτύνετε το πνευμόνι σας.

Πρέπει να αποκρούσετε μπάλες με τα χέρια ή πόδια και να χτυπήσετε τους στόχους.

Τέλος με το Reflex Ridge δοκιμάζετε τη φυσική σας κατάσταση αποφεύγοντας εμπόδια σε μία πίστα που ζητά γρήγορα αντανακλαστικά.

Παίζοντας συνεργατικά το παιχνίδι είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό παρότι ο χειρισμός δεν είναι άρτιος.

Καθώς παλεύετε με τα κύματα πάνω στο φουσκωτό, και πηδάτε για να αποφύγετε εμπόδια, το Kinect Adventures σας βγάζει φωτογραφία την οποία μπορείτε να την στείλετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε όλοι οι φίλοι σας να σας κοροϊδέψουν [χο, χο, χο].

Τα γραφικά δεν λένε πολλά πράγματα διότι στην ουσία παίζετε με το avatar ID σας, όμως το gameplay αποζημιώνει πλήρως τον τίτλο.

 

Εικόνες

Older Posts »

Powered by WordPress