Console Gamez Just because we love games

November 2, 2012

Patapon 2

Filed under: PSP,PSP Only,PSP Reviews,Reviews — Tags: , , , — consolegamez @ 12:34 pm

Ποιός θα μπορούσε να εφεύρει ένα ολόφρεσκο, διαφορετικού είδους gameplay πέρα από τους Ιάπωνες;

Μόνο οι Ιάπωνες!

Η Sony έκανε το θαύμα της πάλι μετά την επιτυχία του LocoRoco και εξέδωσε ένα παιχνίδι φρέσκο, χαριτωμένο, διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει στο PSP.

Η υπόθεση έχει ενδιαφέρον.

Ο παίχτης είναι ο θεός της φυλής των PataPon.

Για να μπορέσουν να πολεμήσουν τους κακούς εισβολείς Zigaton έχουν ανάγκη από το μουσικό ρυθμό που τους τον παρέχει ο θεός τους – δηλαδή εσείς.

Με ρυθμό και μουσική και τις χαριτωμένες φωνούλες των μικρών PataPon θα πρέπει να περάσετε τις πίστες του παιχνιδιού που δεν περιέχουν πάντα τα Zigaton αλλά και τέρατα – bosses – και ζώα για τροφή της φυλής.

Καθώς προχωράτε στο παιχνίδι, αποκτάτε περισσότερες δυνατότητες μάχης εκτός από την επίθεση, όπως την υποχώρηση, την super επίθεση, την άμυνα και άλλες.

Αποκτάτε μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση μίας μάχης, σπαθιά, τσεκούρια και άλλα χρήσιμα αντικείμενα καθώς και στοιχεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να γεννήσετε ισχυρότερα PataPon ή με διαφορετικές ικανότητες, όπως ιππείς και άλλα δίνοντας έναν RPG αέρα στο παιχνίδι.

Με την ολοκλήρωση των διαφόρων πιστών, ξεκλειδώνονται μίνι παιχνίδια από τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε χρήσιμα όπλα και αντικείμενα για τις μάχες.

Κύριο συστατικό του παιχνιδιού είναι ο ρυθμός.

Αν ολοκληρωθεί το compo τότε τα PataPon αποκτούν ισχυρή επίθεση στην εξολόθρευση των εχθρών.

Για τα bosses χρειάζεται συγκεκριμένη και διαφορετική – ανάλογα με το boss – στρατηγική.

θα χρειαστεί να ξαναπαίξετε το ίδιο boss αρκετές φορές καθώς προχωράτε στο παιχνίδι όπου αυτόματα ανεβαίνει η κλίμακα δυσκολίας για την εξολόθρευσή του, πράγμα που κάνει σε αυτό το σημείο το παιχνίδι κουραστικό χωρίς λόγο.

Ο συνδυασμός στρατηγικής, ρυθμού, δισδιάστατων γραφικών και RPG κάνει το παιχνίδι μοναδικό!

 

Εικόνες/PSP Wallpaper

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress