Console Gamez Just because we love games

November 2, 2012

Prince of Persia: Rival Swords

Filed under: Reviews,Wii,Wii Only,Wii Reviews — Tags: , , , , , — consolegamez @ 1:29 pm

Το πρώτο Prince of Persia που βγήκε για την μικρή – μεγάλη κονσόλα της Nintendo, εντυπωσίασε αλλά όχι τόσο όσο να είναι άξιο για εκθειάσεις.

Πράγματι, ο πρίγκιπας στο 3ο επεισόδιο της τριλογίας αναλαμβάνει να φέρεις εις πέρας την αποστολή του που φέρνει και στο PS2 στο Prince of Persia: The Two Thrones.

Η χρήση του nunchuck είναι απαραίτητη εφόσον με αυτό κατευθύνετε τον πρίγκιπα και χρησιμοποιείται ως δεύτερο όπλο εφόσον το έχετε προσκομίσει.

Αν και α γραφικά είναι ικανοποιητικά για την κάρτα γραφικών ΑΤΙ που παρέχει το Wii, ο χειρισμός δεν είναι άρτιος.

Πολλές φορές η κάμερα με τον τρόπο που αποδίδεται καθυστερεί τον ήρωα σε στιγμές που πρέπει να συντομεύσει τις κινήσεις του επειδή δεν έχει χρονικά περιθώρια.

Άλλες φορές το παιχνίδι αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας λόγω της μεταμόρφωσης του πρίγκιπα στο alter ego του, όμως ο κακός χειρισμός δεν αφήνει και πολλά περιθώρια επίτευξης του στόχου σχετικά σύντομα χωρίς να αναγκάζεστε να ξαναπερνάτε το check point.

Παρότι η Ubisoft έχει πάρει τα “πάνω” της με τις νέες κυκλοφορίες για το 360 και το Wii, το Prince of Persia: Rival Swords μας απογοήτευσε και σε καμία περίπτωση δεν μας κράτησε τόσο ώστε να το τερματίσουμε. Ελπίζουμε σε μία νέα μελλοντική έκδοση του παιχνιδιού όπου τα προβλήματα του χειρισμού να έχουν λυθεί.

 

Εικόνες/Wallpaper

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress