Console Gamez Just because we love games

November 2, 2012

Rayman Raving Rabbids

Filed under: Reviews,Wii,Wii Reviews,XBOX,XBOX Reviews — Tags: , , , , , — consolegamez @ 3:35 pm

Τον Rayman τον ξέραμε όλοι από τα 3D παιχνίδια πλατφόρμας.

Ε, τώρα εκείνοι που κλέβουν την παράσταση σε όλο τους το μεγαλείο είναι τα εξωγήινα κουνέλια που έχουν σκοπό να κυριαρχήσουν στην γη και να φέρουν το χάος σε όλο τον κόσμο.

Τα mini games που περιέχει το παιχνίδι πολλές φορές είναι ξεκαρδιστικά λόγω των αντιδράσεων των κουνελιών σε κάθε πίστα.

Εφευρετικότητα και πολύ γέλιο καθορίζουν το παιχνίδι.

Όσον αφορά το multiplay δυστυχώς δεν το παρέχουν όλα τα mini games όμως εκείνα που περιλαμβάνουν μέχρι και 4 παίχτες μόνο απίστευτο γέλιο μπορούν να βγάλουν.

Ο χειρισμός των παιχνιδιών είναι καλός καθώς και τα γραφικά του για την κονσόλα Wii, για το XBOX 360 είναι σαφέστατα καλύτερα. Η ποικιλία και το διαφορετικό gameplay σε κάθε παιχνίδι είναι εκείνα που το κάνουν να έχει διάρκεια στον χρόνο.

Στα mini games περιλαμβάνονται, κυνήγι κουνελιών με διαφορετικά σκηνικά μάχης, άρμεγμα αγελάδων, αφαίρεση σκουληκιών από χαλασμένα δόντια, κούρεμα προβάτων, χορός σε disco και ανίχνευση του παράφωνου κουνελιού σε μία χορωδία.

Μπορεί να είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια που συνόδευσαν το Wii μετά την κυκλοφορία του όμως είναι απαραίτητο στην συλλογή σας!

 

Εικόνες/Wallpaper

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress