Console Gamez Just because we love games

November 28, 2012

Jetpack Joyride

Filed under: iPad,iPhone/iPad,iPhone/iPad Reviews,Reviews — Tags: , , , — consolegamez @ 12:47 pm

Το Jetpack είναι ένα καθαρό παιχνίδι πλατφόρμας από τους σχεδιαστές του Fruit Ninja το οποίο διατίθεται εντελώς δωρεάν.

Ο Barry μπαίνει στο μυστικό εργαστήριο και με το πειραματικό jetpack του, πρέπει να αποφύγει θανάσιμες παγίδες, να λούσει με σφαίρες που του δίνουν ώθηση ώστε να αιωρείται τους κακούς επιστήμονες, να βρει τα μυστικά όπλα και να τα χρησιμοποιήσει και να πάρει μπόνους καθώς διανύει μεγαλύτερες αποστάσεις.

Οι εχθροί είναι, οι ακτίνες λέιζερ που εμφανίζονται από το πουθενά και τα ηλεκτρικά πεδία – εμπόδια που μπορούν κυριολεκτικά να “ψήσουν” τον Barry.

Κάθε φορά ο Barry καλείται να ολοκληρώσει μία σειρά από κατορθώματα τα οποία του δίνουν πόντους, πέρα από αυτούς που κερδίζει μαζεύοντας νομίσματα.

Οι πόντοι χρησιμεύουν στην αναβάθμιση του εξοπλισμού του Barry που περιλαμβάνει από νέα αποτελεσματικότερα πειραματικά jectpack, διαφορετικό ρουχισμό και εξωφρενικά αλλά μερικές φορές πολύ χρήσιμα gadget όπου μπορούν να του επιτρέπουν να περάσει ευκολότερα τα εμπόδια, ή να ανεβάσει την αξία των νομισμάτων που μαζεύει σε κάθε πίστα.

Το παιχνίδι φυσικά είναι σούπερ εθιστικό.

Μόλις ξεκινήσεις, δεν υπάρχει σταματημός.

Μετά όμως από ένα χρονικό διάστημα διαπιστώνεται πως το παιχνίδι επαναλαμβάνεται, μιας και η πίστα στην ουσία – οι περιβάλλοντες χώροι – δεν αλλάζουν και απλά όσο προχωρά το παιχνίδι η δυσκολία του είναι να γίνεται πιο γρήγορο.

Το κίνητρο είναι η αγορά των διαφορετικών jetpack και gadgets που τις περισσότερες φορές είναι άκρως διασκεδαστικά στη χρήση τους.

Η μουσικούλα μετά από κάποια λεπτά παιχνιδιού, ενοχλεί – ούτε αυτή αλλάζει – τα γραφικά δεν είναι και ό,τι καλύτερο έχουμε αντικρίσει σε παιχνίδι πλατφόρμας.

Το gameplay σίγουρα αποζημιώνει κάνοντας τον χρήστη να κολλάει στο iPad του για ώρες.

 

Εικόνες

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress