Console Gamez Just because we love games

November 2, 2012

Beautiful Katamari

Η Namco εξέδωσε για πρώτη φορά στην κονσόλα του XBOX 360 ένα απαρατήρητο παιχνίδι της σειράς Katamari για PlayStation 2.

Το Katamari είναι μία μαγική μπάλα την οποία χειρίζεται ο χρήστης με την βοήθεια της πριγκίπισσας του βασιλιά Cosmos στον πραγματικό κόσμο.

Το Katamari προσκολά μικρά αντικείμενα – σε 1:1 κλίμακα και καθώς προχωράει η πίστα μπορείτε να έχετε μαζέψει στην μπάλα σας από κονσερβοκούτια μέχρι ανθρώπους και πολυκατοικίες.

Η μπάλα αυξάνεται σε διάμετρο καθώς κολλούνται διάφορα αντικείμενα και η μάζα της μπορεί να φτάσει σε σημείο που μπορεί να μαζέψει μέχρι και ολόκληρα νησιά.

Για να μπορέσετε να μαζέψετε αντικείμενα μεγαλύτερου όγκου θα πρέπει να έχετε κολλήσει στο Katamari σας πολλά αντικείμενα μικρότερου όγκου.

Όλα αυτά πρέπει να επιτευχθούν σε ένα χρονοδιάστημα που υποδεικνύει ένας μετρητής.

Το παιχνίδι είναι απίστευτα διασκεδαστικό ειδικά στο σημείο που μπορείτε να κολλήσετε στο Katamari σας καθώς το ρολάρετε, ολόκληρες πόλεις, πλοία, μέχρι και σύννεφα.

Τα γραφικά δεν μας ενθουσίασαν, όμως το gameplay αποζημιώνει με το παραπάνω!

Επειδή οι πίστες διαρκούν λίγο, θα έχετε την επιθυμία ακόμα και αν την έχετε τερματίσει να την ξαναπαίξετε ώστε να μαζέψετε και τις έξτρα γιγάντιες πριγκίπισσες.

Η αίσθηση όταν μπορείτε να μαζέψετε όλο τον κόσμο σε μία γιγάντια μπάλα ξεκινώντας από ένα μολύβι είναι μοναδική.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress