Console Gamez Just because we love games

November 2, 2012

Overlord

Το υβριδικό Overlord δεν προσφέρει μόνο δράση και περιήγηση σε τόπους που θυμίζουν πολύ τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών αλλά έχει και πολύ πλάκα. Ο Overlord είναι ένας άρχοντας του σκότους.

Σκοπός του είναι να γίνει ο χειρότερος άρχοντας των φανταστικών κόσμων και μαζί με τις ορδές των τεράτων που κυβερνά να κατακτήσει τον κόσμο.

Στέλνοντας τα τέρατά του να καταστρέψουν ό,τι υπάρχει, η δύναμη του άρχοντα αυξάνεται καθώς αυξάνεται και η δυνατότητα της ποσότητας των τεράτων που μπορούν να τον ακολουθήσουν.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ο Άρχοντας του σκότους αναλαμβάνει κάποιες αποστολές στις οποίες συναντά άλλα τέρατα που μπορεί να καλέσει με διαφορετικές ιδιότητες.

Έτσι λοιπόν ο κύριος αυτός μπορεί να κάθεται ήσυχα στην γωνιά του με τα τέρατά του να διαλύουν το σύμπαν. Όσους περισσότερους σκοτώνετε τόσο περισσότερες ζωές για τα τέρατά σας, σας παρέχονται.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι σχετικά καλά.

Ατμοσφαιρικά και με μία μεγάλη δόση από Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (μιας και ο Overlord θυμίζει τραγικά τον Sauron).

Ο χειρισμός είναι δεν είναι και τόσο ακριβής στο να οδηγήσετε τις ορδές στον στόχο τους.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, μπορείτε να κατασκευάσετε το κάστρο του Overlord και να του παρέχετε από την διακόσμηση του εξωτερικού χώρου μέχρι την δυνατότητα κατασκευής όπλων και πανοπλιών.

Για να επιτευχθούν όλα αυτά όμως πρέπει πρώτα να βρείτε την νύφη σας!

Αυτά και πολλά άλλα κάνουν το παιχνίδι όχι μόνο άξιο για να το τερματίσετε αλλά και διασκεδαστικό μιας και τα τέρατα που καθοδηγείτε παρέχουν μεγάλες δόσεις χιούμορ.

 

Εικόνες/Wallpaper

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress