Console Gamez Just because we love games

October 26, 2012

Assassin’s Creed II

Ναι, ήρθε! Μας άφησε με το σαγόνι να κρέμεται!

Ο Desmond Miles το σκάει από την εταιρία Abstergo με την Suzan, ξαναμπαίνει στο animus, αυτή τη φορά οικειοθελώς, και ζει τις αναμνήσεις του προγόνου του Ezio Audittore da Firenze.

Ezio επιθυμεί να εκδικηθεί όλους εκείνους που ήταν υπεύθυνοι για την προδοσία και τον απαγχονισμό του πατέρα του και των αδερφών του.

Το παιχνίδι παρέχει 24 ώρες gameplay χωρίς τις παράπλευρες αποστολές και την ανίχνευση των μυστηρίων που αφορούν το Piece of Eden (το Κομμάτι της Εδέμ).

Οι Καναδοί σχεδιαστές της Ubisoft, έχουν σχεδιάσει με την παραμικρή λεπτομέρεια, τις Ιταλικές πόλεις και τα μνημεία τους. Ενδιαφέρον έχει η παροχή πληροφοριών στα ενδιαφέροντα σημεία των πόλεων καθώς και των χαρακτήρων.

Εμφανίζονται πραγματικοί χαρακτήρες της εποχής της αναγέννησης όπως ο Leonardo Da Vinci, ο Machiavelli, Lorenzo de’ Medici, η οικογένεια Pazzi και άλλοι.

Πέρα από τις βασικές αποστολές που αφορούν την πλοκή του παιχνιδιού, οι επί πλέον αποστολές βοηθάνε στο να κερδίσει ο πρωταγωνιστής περισσότερα χρήματα, ή να ξεκλειδώσει τα μυστικά γύρω από τον παλιό πρόγονο Altair.

Ο Ezio μπορεί κατά τη διάρκεια της μάχης να κλέψει το όπλο του αντιπάλου του, να κλέψει χρήματα από τους περαστικούς, να αναρριχηθεί, να κολυμπήσει, να χρησιμοποιήσει τη γόνδολα, να δολοφονήσει τους εχθρούς του με διαφορετικούς τρόπους και όπλα, να αγοράσει βαφές για τη στολή του, εξοπλισμό, χάρτες και άλλα.

as2_14

Μπορεί να μισθώσει εκδιδόμενες κυρίες, ή κλέφτες ή μαχητές για να προκαλέσουν αντιπερισπασμό και να αυξήσει το εισόδημα της οικογενειακής του έπαυλης.

Οι παράπλευρες αποστολές περιέχουν συμβόλαια θανάτου, παράδοση μηνυμάτων, αγώνες δρόμου, εξερεύνηση σε μυστικές κρύπτες, αναζήτηση θησαυρών και φτερών και την εύρεση των μυστικών σημείων που ξεκλειδώνουν το μυστήριο της “αλήθειας”.

Το είδος των μαχών mano – a – mano βασίζονται στην αντεπίθεση και στην αποφυγή της επίθεσης από τον αντίπαλο όπως και στο πρώτο παιχνίδι.

Οι stelth δολοφονίες έχουν περισσότερο ενδιαφέρον όμως με τη χρήση των διπλών λεπίδων που κρύβονται κάτω από τα μανίκια του Ezio.

Ο Leonardo Da Vinci θα είναι υπεύθυνος για την αναβάθμιση των όπλων του Ezio καθώς και για την κατασκευή νέων.

Το παιχνίδι τα συνδυάζει όλα.

Υπέροχα γραφικά, εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών, εκπληκτικοί περιβάλλοντες χώροι, δυνατό σενάριο, βάθος στην ιστορία του βασικού χαρακτήρα και απίθανες μάχες σε μία εποχή που σημείωσε τεχνολογικά και πολιτισμικά την Ευρώπη.

 

Εικόνες/Wallpaper

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress