Console Gamez Just because we love games

November 2, 2012

Tomb Raider: Anniversary

Η Crystal Dynamics, η εταιρία developer της σειράς των παιχνιδιών Tomb Raider με πρωταγωνίστρια την πληθωρική Lara Croft, διασκεύασε την πρώτη της περιπέτεια που κυκλοφορούσε αποκλειστικά για PC σε μία ολοκαίνουρια “συσκευασία”.

Η Lara, τώρα πλέον στον XBOX 360, στο PS3 και στο Wii καλείται να ξαναανακαλύψει το σπαθί του Scion και να βρει το μυστικό του.

Αν νομίσατε πως θα ξαναπαίξετε το παιχνίδι – θρύλος που εδραίωσε την γυναικεία φιγούρα στα παιχνίδια δράσης γελιέστε εφόσον η Crystal Dynamics μας υπόσχεται περισσότερους γρίφους, περισσότερους κινδύνους μαζί με όλα τα κόλπα που μπορεί να κάνει η Lara.

Τα γραφικά, οι φωτισμοί, οι απεικονίσεις των χαρακτήρων είναι εξαιρετικές.

Άλλη μία κίνηση έχει προστεθεί στην Lara με την οποία η πρωταγωνίστρια μπορεί να πηδήξει και να κρατήσει την ισορροπία της πάνω σε μυτερούς πόλους (χμ, ενδιαφέρον).

Όμως δεν είναι όλα ρόδινα στο παιχνίδι.

Η χρήστη της κάμερας είναι αποτρεπτική όμως απαραίτητη. Η δυσκολία του παιχνιδιού έγκειται στην έλλειψη πόρων όπως τα medipack και στα πολεμοφόδια.

Ο χειρισμός δεν είναι και άρτιος εφόσον αρκετές φορές είναι δύσκολο να “κλειδώσετε” έναν εχθρό ώστε να τον εξοντώσετε.

Εκεί που στο Legend είχαμε την δυνατότητα auto save στο Anniversary αγνοείται.

Δυστυχώς θα πρέπει να θυμάστε πάντα μετά από μία μάχη με κάποιο boss αφού περάσετε το πρώτο check point να σώσετε διότι θα την πατήσετε (εμείς τουλάχιστον έπρεπε να ξαναπαίξουμε την πίστα με το boss).

Παρότι το καλύτερο σε σχέση με την πλοκή Tomb Raider ανασκευάστηκε για τις κονσόλες XBOX 360, PS3 και Wii δεν έκανε την αίσθηση που έδωσε στο παρελθόν.

Φάνηκε σαν οι σχεδιαστές της Crystal Dynamics να μην έχουν να δώσουν περισσότερο από ό,τι έχουν προσφέρει όσον αφορά τις σειρές Tomb Raider.

 

Εικόνες/Wallpaper

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress